Blogi

Naurulla johtaminen -podcast alkaa 24.4.2024

Nyt se viimein alkaa! Olen koko kevään ahkeroinut Naurulla johtaminen -podcastin kimpussa ja viimein voin ilmoittaa, että ensimmäiset jaksot tulevat ulos 24.4.2024 Spotifyssä.

Vaikka naurulla on lukuisia hyötyjä johtamiselle, naurua hyödynnetään johtamisessa vähän. Miksi näin ja miten naurua voitaisiin hyödyntää enemmän työpaikoilla jaksamisen ja työssä suoriutumisen apuna?

Olen saanut podcastiin upeita vieraita jakamaan asiantuntemustaan ja pohdimme yhdessä naurun hyötyjä ja haittoja, onpa mukana nauruakin. Olen oppinut, liikuttunut, nauranut, kummastellut ja välillä saanut ajatukseni sopivasti solmuun podcastin tekemisen yhteydessä – toivottavasti saat kokea samanlaisia tunteita ja oivalluksia podcastini äärellä. Tämä aihe on todella tärkeä etenkin näinä aikoina, kun lohduttomuus, huoli ja stressi voivat hiipiä mieliimme.

Podcastin ensimmäinen lyhyt esittelyjakso löytyy jo nyt spotifystä! Jaksossa kerron, miksi podcastini aiheena on juuri naurulla johtaminen ja mitä minä tarkoitan johtamisen periaatteilla: ihmislähtöisyys, inhimillisyys ja ilmiöt.

Varsinaisen ensimmäisen kokopitkän podcastin jakson julkaisen 24.4.2024. Tuossa jaksossa minulla on vieraanani tunnelmamuotoilija, valmentaja, puhuja ja koomikko Marjo Rantanen. Marjon kanssa keskustelemme mm. siitä, mikä vaikutus naurulla on työpaikan tunnelmaan ja miksi tunnelmaa pitäisi johtaa. Kuulemme myös, että sillä on väliä, onko johtaja vaikkapa asiajohtaja, hauskuuttaja tai psykopaatti.

Laitan vielä muistutuksia podcastista jaksojen julkaisemisen aikaan – seuraa someani ja käy ihmeessä kuuntelemassa jo nyt esittelyjakso ja paina Seuraa Naurulla johtaminen -podcastin kohdalla.  

Tule mukaan tutkimusmatkalleni naurulla johtamisen maailmaan!